Όρθιο Πιάνο Μαύρο Yamaha U1 Professional - Yamaha

- 9647,57

Κωδικός SKU
410485
Διαθεσιμότητα
Άμεσα Διαθέσιμο
Κατάστημα
Healthier Shop
Κατηγορία
Πιάνα
Μάρκα
Yamaha
Αξιολογήστε το
ΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ! Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί παραπάνω για να μεταφερθείτε στο Healthier Shop όπου μπορείτε να δείτε διαθεσιμότητα και επιλογές.

Το Healthieshop.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα, μέσω της ACS καθώς και τα ΕΛΤΑ courier

Για παραδόσεις στην Ελλάδα το κόστος ανέρχεται στα 2,5 € για τα πρώτα 2 κιλά και 1 € για κάθε επιπλέον κιλό .

Για αγορές άνω των 100 € η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν ( εξαιρούνται προϊόντα με βάρος μεγαλύτερο των 10 κιλών ).

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας.

Σχόλια χρηστών για

comments powered by Disqus

Παρακαλούμε προσοχή

Η τιμή της προσφοράς Όρθιο Πιάνο Μαύρο YAMAHA U1 Professional - YAMAHA και οι προδιαγραφές του Όρθιο Πιάνο Μαύρο YAMAHA U1 Professional - YAMAHA παρέχονται είτε από τα καταστήματα είτε από άλλες τρίτες πηγές, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών και για την τιμή του Όρθιο Πιάνο Μαύρο YAMAHA U1 Professional - YAMAHA που παρέχονται. Παρακαλούμε ειδοποιήστε μας για τυχόν διαφορές και θα ενημερώσουμε αναλόγως.

Healthier Shop

Το Healthier Shop είναι το μεγαλύτερο και πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία επώνυμων και όχι μόνο, καλλυντικών, βρεφικών ειδών, ορθοπεδικών, διαγνωστικών, προϊόντα για την γυναίκα τον άνδρα το σπίτι μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρων , αξεσουάρ καθώς και gadgets.

Σχετικά με τις τιμές

Οι τιμές των προϊόντων παρέχονται απο τα καταστήματα. Οι τιμές που εμείς παρουσιάζουμε είναι οι καθαρές τιμές χωρίς έξοδα μεταφορικών ή άλλων εξόδων. Αρκετές φορές μπορεί να βρείτε διαφορές στις τιμές, αυτό οφείλεται σε αλλαγή της τιμής από το κατάστημα πριν το SeekIt προλάβει να ανανεώσει τις τιμές του.
Δείτε περισσότερα εδώ

Επικοινωνία

info@seekit.gr
legal@seekit.gr
ThyClub

Αποποίηση Ευθυνών

Οι τιμές και οι προδιαγραφές των προϊόντων παρέχονται από τα καταστήματα. Τα σχόλια είναι προσωπικές απόψεις των χρηστών και το Seekit.gr δεν τις υιοθετεί ούτε τις προτείνει.
ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Facebook

 
 

Ασφάλεια αυτοκινήτου από 85€!!! ΚΛΙΚ ΕΔΩ